blog counter
Creatief Centrum Chispazo  Creatieve Workshops en Cursussen

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMAGENDA

ETEN - MATERIAAL
MATERIALEN

Workshop Zilverklei en Edelsmeden


Zilverklei en zilver zijn fantastische materialen om mee te werken. Omdat Zilverklei heel anders werkt dan de reguliere kleisoorten op de markt kun je bij Chispazo een Zilverklei workshop volgen om allerlei technieken onder de knie te krijgen!


Je kunt kiezen uit 4 workshops:

Tijdens deze workshop vervaardigt u zelf een zilveren hanger of ring. Na een schets wordt het ontwerp uitgezaagd in zilver. De hanger kan eventueel tot een holle of bolle hanger worden gesmeed. en eventueel voorzien van een haakje. De zilverplaat voor de ring buigt u rond en wordt gesoldeerd. Naar eigen ontwerp kunt u de hanger en ring afwerken d.m.v. vijlen, schuren, krassen, satineren etc. Het is ook mogelijk de hanger of ring te voorzien van een parel of steen, tegen meerprijs. Tijdens de workshop kunt u uit een rek een gratis ketting uitzoeken er zijn diverse kleuren en soorten kettingen. Incl. zilver, meerprijs voor een parel of steen is vanaf € 15,00.

De data kun je vinden in de workshop agenda. Het is inclusief thee, koffie, lekkers en materiaal. Kom je met meer personen dan krijg je korting. Wil je met 4 of meer personen komen dan kun je een eigen datum plannen. Heb je oude zilveren(925) sieraden neem het mee.
Art Clay Silver Instructeur