blog counter

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMETEN - MATERIAAL
Vrije Academie Zuid-Limburg Chispazo


Creativiteit en Natuur Geniet en maak deel uit van de natuur op een creatieve en duurzame manier

Inspiring everyone to growZilver

p Zilver

Zilverklei en zilver zijn fantastische materialen om mee te werken. Omdat Zilverklei heel anders werkt dan de reguliere kleisoorten op de markt kun je bij Chispazo een zilverklei workshop volgen om allerlei technieken onder de knie te krijgen!Groepsworkshop zilveren Pandora-armband met zilver- en glaskralen


Je werkt samen aan 1 armband voor bijvoorbeeld het afscheid van een collega, de bruidegom een babyshower, het herinneren en vastleggen van een dierbaar persoon. Van zilverklei en glas worden kralen gemaakt voor aan een Pandora armband. Er worden 6 kralen in de lievelingskleur gemaakt door de docent, zijn maakt achteraf de kralen. Alles wordt aan een armband bevestigen en deze kunnen jullie samen cadeau geven. De tijdsduur voor een Pandora-armband is ongeveer 3 uur. Er komen ook een paar glaskralen bij die ook met de hand door jullie gemaakt zijn.


Groepsworkshop


Wil je met een eigen groep vrienden of collega’s komen dan kan vanaf 6 personen. We prikken een paar data zodat je rustig kunt kijken welke datum jullie als groep kunnen. Bij korte workshops kun je zelf extra hapjes, wijn en eten meenemen. Tijdens deze workshop leren we je werken met zilverklei. Je maakt één en misschien wel twee zilverklei sieraden. Je kunt ook gebruik maken van vloeibareklei of spuitklei. Je kunt een ring, hanger en/of oorbellen maken.

Edelsmeden


Tijdens deze workshop vervaardigt u zelf een zilveren hanger of ring. Na een schets wordt het ontwerp uitgezaagd in zilver. De hanger kan eventueel tot een holle of bolle hanger worden gesmeed. en eventueel voorzien van een haakje. De zilverplaat voor de ring buigt u rond en wordt gesoldeerd. Naar eigen ontwerp kunt u de hanger en ring afwerken d.m.v. vijlen, schuren, krassen, satineren etc. Het is ook mogelijk de hanger of ring te voorzien van een parel of steen, tegen meerprijs. Tijdens de workshop kunt u uit een rek een gratis ketting uitzoeken er zijn diverse kleuren en soorten kettingen.

De workshops worden verzorgd door een gecertificeerd Art Clay Silver Instructeur

met ruim 10 jaar ervaring met zilverklei.
Zilveren natuurring


Een zilveren natuurring die je zelf kunt modellen en decoreren met blaadjes en bloemetjes. We gebruiken diverse technieken en soorten zilverklei. Heb je het materiaal onder de knie dan kun je ook meerdere ringen maken.


Zilveren levensboomhanger


Een zilveren levensboomhanger die je zelf vormgeven naar eigen ontwerp. Strak ontwerp of organisch met blaadjes en bloemetjes dit bepaal je zelf. We gebruiken diverse technieken en soorten zilverklei. Heb je het materiaal onder de knie dan kun je ook meerdere ringen maken.