Chispazo - Spingroep
Creatief Centrum Chispazo  Creatieve Workshops en Cursussen

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMAGENDA

ETEN - MATERIAAL
MATERIALEN

Spingroep

De spingroep komt één keer per maand bij elkaar in het najaar, winter en het voorjaar. Wil je zelf wolspinnen en wil je dit graag samen met anderen doen omdat het zo gezellig is dan ben je van harte welkom. Naast het spinnen houden wij ons bezig met alles wat je kunt doen met wol en garen. Van Art Yarn tot dunne garens spinnen. Van Kaarden tot wol verven. We hebben als uitgangspunt dat alles mag en dat we vooral leren van elkaar! Iedereen neemt zijn eigen spinnewiel mee of kan zijn eigen spoel(en) meenemen mits er een spinnewiel vrij is. Het is elke 1ste donderdagavond van de maand van 19:00 tot 21:00 gezellig in de winter spinnen bij de warmte van de open haard.


● Heb je interesse  stuur even een mailtje


Daarnaast organiseert Atelier Chispazo het Wolspektakel, www.wolspektakel.nl de Limburgse Brei- en Haakdagen met het sokkenbreimachinetreffen met antieke sokkenbreimachines.


Wil je leren spinnen dan kan dit ook in een 1 op 1 workshop of als je samen met een iemand anders wilt komen kan dit ook. Stuur even een mail en dan plannen we een datum. Na één les kun je zelfstandig aan de slag. Wij hebben spinnewielen waarop je uitleg krijgt.