blog counter

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMETEN - MATERIAAL
Vrije Academie Zuid-Limburg Chispazo


Creativiteit en Natuur Geniet en maak deel uit van de natuur op een creatieve en duurzame manier

Inspiring everyone to grow

Radius Houtdraaigroep Zuid-Limburg / Houtdraaiers De Zuiderling


Houtdraaien is iets wat veel vaders en opa’s vroeger deden. Daarom vinden veel mensen nog een draaibank bij opa in de garage. Er is veel veranderd in de techniek en hierdoor is er nog meer mogelijk. Maar ook het design is aan het veranderen en de combinatie van diverse materialen met hout.


Om deel de nemen aan de houtdraaigroep is een lidmaatschap van de Nederlandse houtdraaivereniging verplicht. www.houtdraaien.com/aanmelden/ Na aanmelding bij de vereniging kun je je aanmelden via de vereniging of rechtstreeks via deze website.


Samen houtdraaien is leuker dan alleen! Wij gaan dus echt aan de slag achter de draaibank. Als je een kleine draaibank hebt dan kun je hem meenemen en dan natuurlijk ook je beitels meenemen. In de groep zitten zowel dames als heren en de leeftijd is vanaf jong tot oud. Het is vooral heel erg gezellig en het werkt inspirerend. Wij geven elkaar draai- en houttips, en je bent nooit te oud of te jong om te leren. We komen maandelijks bij elkaar. Je bent ben je van harte welkom een blokje hout mee te draaien of te komen kletsen. Gezelligheid en uitwisseling van ideeën staan voorop. Er wordt geen les gegeven, wel helpen we elkaar graag verder!


Houtliefhebbers gaan graag naar houtbijeenkomsten. Je zult hierdoor regelmatig de kans krijgen om samen een houtevenement in Nederland, België of Duitsland te bezoeken.Agenda 2019

Activiteit Een dag met Eiko Tanaka

Bijeenkomst Houtdraaiers De Zuiderling

Activiteit Lepelfeest

Bijeenkomst Houtdraaiers De Zuiderling. Start werkstuk Het spaarvarken. Neem eventueel eigen voorbeelden mee of afbeeldingen

Bijeenkomst Houtdraaiers De Zuiderling

Bijeenkomst Houtdraaiers De Zuiderling

Bijeenkomst Houtdraaiers De Zuiderling


Houtbewerken


Hoe eerlijk kan je materiaal zijn om mee te werken, hout.