blog counter

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMETEN - MATERIAAL
MATERIALEN Vrije Academie Zuid-Limburg Chispazo


Creativiteit en Natuur Geniet en maak deel uit van de natuur op een creatieve en duurzame manier

Inspiring everyone to grow

Workshop Kaarden en spinnen

Begeleiding: Iris Laven

In drie uur leren we je de basisvaardigheden van het kaarden, het spinnen en het twijnen van schapenwol. Wij hebben spinnewielen waarop je uitleg krijgt. Na één les kun je zelfstandig aan de slag. Heb je eigen wol neem een kleine tas mee.


Wat gaan we doen:


Extra informatie:Tijdens de zomer- en winteracademie zijn er workshops kaarden en spinnen in de ochtend. Na de lunch is de bijeenkomst van de spingroep of de mogelijkheid om door te werken van 13:00-18:00 uur.
Inloop Kaarden en spinnen

De spingroep komt een paar keer per jaar bij elkaar. Wil je zelf wolspinnen en wil je dit graag samen met anderen doen omdat het zo gezellig is dan ben je van harte welkom. Naast het spinnen houden wij ons bezig met alles wat je kunt doen met wol en garen. Van Art Yarn tot dunne garens spinnen. Van Kaarden tot wol verven. We hebben als uitgangspunt dat alles mag en dat we vooral leren van elkaar! Iedereen neemt zijn eigen spinnewiel mee of kan zijn eigen spoel(en) meenemen mits er een spinnewiel vrij is. Tijdens de zomer- en winteracademie zijn er workshops kaarden en spinnen in de ochtend. Na de lunch is de bijeenkomst van de spingroep van 13:30-16:00 uur. Spinnen in de koudere maanden is gezellig en extra gezellig want wij zitten bij de open haard.