blog counter
Creatief Centrum Chispazo  Creatieve Workshops en Cursussen

PRIJS - KORTING - RESERVEREN

WEBSHOP


AGENDA - DATUMAGENDA

ETEN - MATERIAAL
MATERIALEN

Zomeracademie


Creatief in de vrije natuur is mogelijk tijdens de Zomeracademie. In de zomermaanden organiseert de Zomeracademie diverse cursussen met docenten uit heel Nederland die speciaal naar het Zuid-Limburgse Heuvelland komen om creatief aan de slag te gaan met hun specialisatie.


Het atelier en de camping liggen tegen de bosrand en op een heuvel bij Kasteel Erenstein en haar meren en Dierentuin Gaiazoo. Als de docent wil kan er gewerkt worden aan de rand van het bos of zelfs in het bos.


Voor mensen die graag kort maar krachtig in enkele dagen veel willen leren, bieden wij in de zomer intensieve meerdaagse cursussen aan. Met in de middag en uitgebreide lunchpauze die volledig biologisch en vegetarisch is. Er is koffie, thee en zelfgemaakte vruchtensap. Het ontbijt en diner kunt u zelf verzorgen, er zijn meerder supermarkten in de buurt of u kunt vlak bij naar één van de restaurantjes gaan.


Je kunt overnachten in de tuin met je eigen camper, caravan of tent.  Wil je liever een hotel dan adviseren wij www.rolduc.com


Je kunt kiezen uit 3 workshops: