blog counter
Vrije Academie Zuid-Limburg Chispazo


Creativiteit en Natuur Geniet en maak deel uit van de natuur op een creatieve en duurzame manier

Inspiring everyone to grow


Erenstein


Op nog geen 2 minuten rijden met de auto of te voet is het een kleine 10 minuten, bevindt zich Kasteel Erenstein met daarnaast Hotel Brughof. Deze locaties liggen in de Anstel Vallei. De Anstel Vallei is een bosgebied met een meer, park en landerijen, drie hoeves, een dierentuin en kasteel Erenstein. Kasteel Erenstein en Brughof behoren bij Fletcherhotels. Wil je een paar dagen te voet genieten van puur natuur dan adviseren wij hier te overnachten. Deze locatie ligt in onze achtertuin en kunt door het park of het bos bij ons atelier komen.
 


   


  

 


  


 


  

Workshop Hanger: Zilverklei & Glas

Er wordt een hanger van glas gemaakt. Het glas gaat in de oven en komt er zo’n 12 uur later uit. De volgende les wordt er om het glas zilverklei geboetseerd en daarna gaat het werkstuk weer in de oven voor zo’n 12 uur. De derde les kan de zilverklei afgewerkt worden.

 

3 Lessen:  60,- euroCursus Glasfusing: Open Atelier

Deze cursus is een vervolg op de cursus glasfusing voor beginners. Men kan vrij werken met fusing en slumping. Men werkt onder begeleiding aan het ontwerpen en uitvoeren van een aantal fuse en slumping-werkstukken.


Voor het werken met glas is een basis theoretisch kennis nodig die tijdens de glasfusing beginners cursus uitgelegd wordt.


15 Lessen:  € 190,-  / € 14,-  per les

Materialen zijn te koop bij de docent.
Thema Workshops Glas

Gezellig creatief bezig zijn. In een paar uur leert u de een techniek om een werkstuk te maken van glas. Een leuk uit voor als u bezig bent met het organiseren van een vrijgezellenfeest, familie uitje, verjaardag, teambuildingdag, bedrijfsuitje, etc. Wij maken een workshop op maat, al vanaf twee personen.U kunt hiervoor contact opnemen met Atelier Chispazo


Atelier Chispazo heeft altijd gereedschap, zilverklei en glas op voorraad. U hoeft dus niet ver te rijden en kunt uw materialen bij ons kopen op afspraak.


Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de oven.