blog counter
Kaffebergsweg 27 - 6468 AE - Kerkrade - info@chispazo.nl
Zilveren sieraden met Zilverklei
Glaskralen Branden met glasstaven
Glasbewerking in 2D en 3D vlak
En nog veel meer creatiteit.............
Welkom.Workshops.Cursussen.Vrijgezellenfeest.Kinderfeestje.Bedrijven.Agenda.Galerie.Contact.Infotheek.
Atelier Chispazo
Creatieve Workshops en Cursussen
voor Particulieren en Bedrijven
Nieuwsbrief Atelier Chispazo

Hieronder een aantal mogelijkheden.
·
Van zilverklei worden zilveren sieraden gemaakt. Je kunt met de groep werken aan ringen, hangers, oorbellen, pandorakralen. Je kunt een ring of hanger voor jezelf maken, maar je kunt ook een bedel of pandora-armband maken voor de aanstaande bruid. Iedereen maakt dan één of twee kralen, deze worden aan een armband bevestigen en kunnen jullie samen cadeau geven aan de aanstaande bruid. De tijdsduur voor een bedel of pandora-armband en zilveren hanger is ongeveer 3 tot 3,5  uur en voor een zilveren ring is 4,5 tot 5 uur.
·
Tijdens deze workshop vervaardigt je zelf een sterling / 925 zilveren hanger of ring. Na een schets wordt het ontwerp uitgezaagd in zilver. De hanger kan eventueel tot een holle of bolle hanger worden gesmeed en eventueel voorzien van een haakje. De zilverplaat voor de ring buigt u rond en wordt gesoldeerd. Naar eigen ontwerp kunt u de hanger en ring afwerken d.m.v. vijlen, schuren, krassen, satineren etc. Het is ook mogelijk de hanger of ring te voorzien van een parel of steen, tegen meerprijs. Tijdens de workshop kunt u uit een rek een gratis ketting uitzoeken er zijn diverse kleuren en soorten kettingen. Incl. zilver, meerprijs voor een parel of steen is vanaf  € 15,00.
·
Een leuke vrolijke dame maken van polymeerklei. De vrolijke dame maak je van een gekleurde klei die in een gewone keuken oven gebakken wordt. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
·
Doodle tekenen en schilderen op papier. Iedereen krijgt een eigen schildersvel en beschilderd het in de kleur(en) welke de bruid mooi vindt. We kiezen een basisvorm uit om aan te werken, bijvoorbeeld een hartje. Op papier gaan we een schets maken van de diverse lijnspellen die mooi zijn. Doodle is lijnen tekenen in alle soorten en maten en met allerlei technieken. Als hulpmiddel heeft Atelier Chispazo een werkboekje gemaakt waar stap voor stap uitgelegd wordt hoe de krabbeltjes getekend worden. Na wat oefenen gaan op groter vformaat schildervel per persoon minimaal 1 Doodle uitwerken. Doodle tekenen is een leuke en effectieve techniek met een speels resultaat. Al kun je niet tekenen dan zul je merken dan je het toch kan en zelf een mooie tekening kunt maken. Alle tekeningen worden samen één groot schilderij. U kunt zelf of Atelier Chispazo verzorgd een lijst om het schilderij tijdens de bruiloft te overhandigen. De tijdsduur is 3 uur.
·
Zelf CupCakes maken en of versieren. Dit kan samen met Jayne van Jayne’s Cupcakes in Atelier Chispazo. Combineer een creatieve workshop: Maak een zilveren sieraad, vrolijke dame, doodle, of iets anders. Daarna is er een korte pauzen en maak je Cup Cakes met Jayne gedurende 60 tot 90 minuten. Alles moet ook opgegeten worden met een kopje thee, koffie of vruchtensap. Daarna gaan we weer druk aan de slag met de afwerking van het creatieve werkstuk. De workshop duurt minimaal 5 uur.
·
Zelf CupCakes maken en of versieren. Dit kan samen met Jayne van Jayne’s Cupcakes in Atelier Chispazo.Koffie, thee, fris en de Limburgse vlaai  kunnen staan voor u klaar. Bij een workshop van 4 uur of langer is een lunch ook mogelijk.

Uw feest wordt afgestemd op uw wensen, er wordt een groepsprijs gehanteerd vanaf € 12,50,- per persoon afhankelijk van de workshop afhankelijk van de workshop die u kiest, het verbruikte materiaal, de tijd en het aantal personen. Onder de knop workshop kunt u een idee krijgen welke prijs er gehanteerd wordt per type workshop en het aantal personen

Voor informatie kunt u contact opnemen.  

Vrijgezellenfeest

Contact.
Offerte aanvragen.

Creativiteit en veel meiden bij elkaar. Dit wordt  vast gezellig. Wij zorgen voor veel gezelligheid en leuke atelier en vooral veel creativiteit. En je houdt er iets blijvends aan over. Voor jezelf of
als cadeau voor de aanstaande bruid! Nieuw zijn de CupCake’s die je met Jayne kunt maken in ons atelier. De workshop wordt op maat gemaakt.