blog counter
Zilveren sieraden met Zilverklei
Glaskralen Branden met glasstaven
Glasbewerking in 2D en 3D vlak
En nog veel meer creatiteit.............
Atelier Chispazo
Creatieve Workshops en Cursussen
voor Particulieren en Bedrijven
Kaffebergsweg 27 - 6468 AE - Kerkrade - info@chispazo.nl
Welkom.Workshops.Cursussen.Vrijgezellenfeest.Kinderfeestje.Bedrijven.Agenda.Galerie.Contact.Infotheek.
Nieuwsbrief Atelier Chispazo

Thermenmuseum

In het Thermenmuseum in Heerlen is een expositie over Romeinsglas. Tijdens deze expositie zal Atelier Chispazo aanwezig zijn met warmglas demonstraties. Na de demonstraties volgt een korte workshop en kunt u zelf een glazen werkstuk maken met glasfusing. Eenvoudig gezegd is het het bouwen van glasstukjes en daarna is de oven op 750 graden gedurende 12 uur. De workshops vinden plaatst op zondag 8 mei, 5 juni, 3 juli,  7 augustus en 28 augustus.  U hoeft niet  te reserveren.

Dagprogramma
Ronde 1
Ÿ
Van 12.30 tot 13.30 uur demonstratie
Ÿ
Van 13.30 tot 14.30 mini workshop voor € 12,- per persoon waar met glasfusing een glazenhanger gemaakt wordt. Werkstukken gaan een aantal uren in de oven en worden daarna afgewerkt en kunnen na een aantal dagen afgehaald worden bij het Thermenmuseum of opgestuurd worden.
Pauze
Ronde 2
Ÿ
Van 15.00 tot 16.00 uur demonstratie
Ÿ
Van 16.00 tot 17.00 mini workshop voor € 12,- per persoon waar met glasfusing een glazenhanger gemaakt wordt. Werkstukken gaan een aantal uren in de oven en worden daarna afgewerkt en kunnen na een aantal dagen afgehaald worden bij het Thermenmuseum of opgestuurd worden.


U kunt zich ook via het museum opgegeven als groep familie, vrienden of collega’s en een creatieve workshop volgen met glas. Dit kan een kinderfeestje, glasfusing workshop of glaskralen branden workshop zijn. De datum van de workshop kunt u zelf bepalen. Workshops kunnen door de weeks en in de weekenden verzorgd worden overdag en sávonds. Maar natuurlijk in overleg.

Daarnaast hebben wij vitrines ingericht met glaskralen van diverse glaskunstenaars. Deze kunt u in het museum bewonderen en aankopen. Hiernaast een fotoalbum  van een aantal werkstukken van de glaskunstenaars.